Joyce

'De beste uitvinding ooit'

En een beetje over mezelf

Soms zou ik willen dat ik een camera ingebouwd had in mijn hoofd. Dan zou ik altijd en overal de wereld kunnen vastleggen zoals ik hem zie. Eeuwen voor onze jaartelling begon was er gelukkig al kennis voor het projecteren van beelden. Wees gerust, ik ga jullie niet lastigvallen met de geschiedenis van de fotocamera maar ik wil wel even duidelijk maken dat dit wat mij betreft de beste uitvinding ooit is. Ik kan dan ook niet zonder dit ding! Fotograferen doe ik al van kinds af aan, ik kan me niet eens meer herinneren hoe het is zonder camera...

Fotografie speelde altijd al een belangrijke rol in mijn leven. In mijn opleiding als theatertechnicus koos ik licht als specialisatie. Ik hoef je waarschijnlijk niet te vertellen dat licht een grote rol speelt in de fotografie. Hiermee heb ik een goede theoretische basis op zak voor het maken van goede foto's. Toch is fotograferen gelukkig vooral iets om in de praktijk te doen en dat is precies waar ik mijn ervaring vandaan heb. Inmiddels is het meer dan een uit de hand gelopen hobby.

Ben je nu nog steeds aan het lezen? Dan moet je dus wel echt geïnteresseerd zijn, leuk! Vooruit, ik vertel je nog een beetje meer over mezelf. Ik woon in het prachtige Uden met mijn man en wij zijn trotse ouders van de 2 allermooiste fotomodelletjes. Mijn passie weet je inmiddels en daarnaast ben ik graag actief bezig met bootcamp en hockey.

Eén Joyce kan veel vertellen maar een foto zegt nog altijd meer. Neem dus snel een kijkje in de galerij!